Bejelentkezés

Egy vállalkozás működtetése során sok nagyobb, és egyre több apró részletre kell figyelni, a talponmaradás és a versenyképesség megőrzése érdekében.

A Cubilog digitális megoldásai adatok gyűjtésével és információvá alakításával, valamint folyamatok, technológiák felügyeletével segítenek a kihívások kezelésében.

Nézze meg, hogyan csináljuk!

ELÉRHETŐ EREDMÉNYEK

Elérhető eredmények

KÖLTSÉGCSÖKKENTÉS

A versenytársakéhoz képest magas működési és termelési költségek egy vállalkozás hanyatlását is okozhatják. Az első, hogy megismerjük mi is történik vállalkozásunkban.  Technológiánk abban segít, hogy  jobban értse vállalkozása működését és megalapozottan tudjon döntést hozni. Érzékelőink kihelyezésével megtudhatja miből, mennyi és mikor fogy. A gyűjtött adatok értelmezése hozzásegítheti ahhoz, hogy megtalálja azokat a pontokat, ahol odafigyeléssel, esetleg apróbb módosításokkal időt, erőforrást és így költséget takaríthat meg.

KÁR­MEGELŐZÉS

A magas működési és termelési költségek egy vállalkozás hanyatlását is okozhatják. Technológiánk segít, hogy  jobban értse vállalkozása működését és megalapozottan tudjon döntést hozni. Érzékelőink kihelyezésével megtudhatja miből, mennyi és mikor fogy. A gyűjtött adatok értelmezése hozzásegítheti ahhoz, hogy megtalálja azokat a pontokat, ahol odafigyeléssel, apróbb módosításokkal időt, erőforrást, költséget takaríthat meg.

ADMINISZTRÁCIÓS TERHEK
CSÖKKENTÉSE

Az üzletmenet támogatása érdekében egy vállalkozás minden szintjén sokféle adminiszrációs elvárás jelentkezik. Digitalizációs megoldásaink alkalmazásával jelentősen csökkentheti a döntéshozókra, munkavállalókra nehezedő adminisztrációs terheket, így több idejük és figyelmük marad a termelő munkára. A munkateher csökkentése mellett az adatokon alapuló, automatizált adminisztráció gyakorlatilag megszünteti a hibákat, tévedéseket. Javítson hatékonyságán és munkatársai munkakedvén az adminisztrációs terhek csökkentésével!

MINŐSÉG­BIZTOSÍTÁS

Nemcsak az előírásoknak való megfelelés, hanem egyre inkább a versenyképesség és az ügyfelek, vásárlók megtartásának is feltétele a magasszintű és átlátható minőségbiztosítási rendszer működtetése. Érzékelős digitális megoldásaink, a technológiai felügyelet mellett, szoros összefüggésben az egyéb problémák megoldásában való hasznosságukkal, megkönnyítik, automatizálják és egyszerűsítik minőségbiztosítási folyamatait. A gyűjtött, feldolgozott és hosszú távon megőrzött adatok alapján teljes termelési folyamatok felügyelhetők és jelentések készíthetők.

JÓL SZÁMÍTHATÓ MEGTÉRÜLÉS

A gyártás követésének több lehetséges módja van:

  1. Az egyik az adatok manuális kiolvasása és papír alapú rögzítése, de ez ma már nem egy korszerű megoldás.
  2. Másik mód a teljes automatizálás, de ennek költsége jelentős mind a beruházás, mind a működtetés tekintetében.

 

Folyamatos, valósidejű monitoring rendszer bevezetése a megfelelő megoldás KKV-k számára, hiszen ennek beruházási és üzemeltetési költsége mérsékelt, az így elért rendszer által nyújtott előnyök hatékonyság tekintetében rendkívül hasznosak, ezeknek megfelelően biztosított a gyorsan megtérülés.

Egy megbeszélés keretében, vállalkozása működésének néhány főbb adata alapján, segítünk annak felmérésében, hogy szenzoros távfelügyeleti megoldásunk bevezetése milyen megtérüléssel várható.

Keressen bennünket, hogy kiszámolhassuk milyen megtérülésre számíthat működése digitalizálásával!

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.