Edit Content

A CUBILOG DIGITAL Terméke

cubilog-logo-white

Mobil almérő megoldás

 

Mobil almérőinkkel mindig pontosan nyomon követheti elektromos fogyasztását, és időben reagálhat a változásokra. Próbálja ki a  mobil almérőink nyújtotta kényelmet és precizitást!

A mobilestima szolgáltatás elemei

Villamos almérő: 1 és/vagy 3 fázisú intelligens almérő. Az almérő szolgáltat adatokat az adatgyűjtő berendezés részére.

Adatgyűjtő berendezés: az almérők által gyűjtött fogyasztási adatokat az adatgyűjtő berendezés automatikusan olvassa ki, tárolja és továbbítja az estima szerverek felé.

Adatátvitel: hálózati kapcsolat, mobilinternet esetén zárt APN hálózaton keresztül.

Adattárolás: az  összegyűjtött adatok a Megrendelő részére, egyedi hozzáféréssel elérhetőek. Az adatok biztonsága és integritása garantált.

Menedzsment és monitoring szoftver:  a gyűjtött adatok, különböző előre meghatározott nézetek szerint elérhetőek az online felületen. A böngészőből elérhető alkalmazás lehetővé teszi különböző riasztások beállítását.

0 +
éve
1 >
telepített almérő
1 +
almért berendezés

TELEPÍTSE EGYSZERŰEN, HASZNÁLJA AZONNAL!

1. ➤

2. ➤

3. ➤

4. ➤

5. ➤

6.

PONTOS FOGYASZTÁSMÉRÉS BÁRHOL, BÁRMIKOR!

Mit nyújt az Estima mobilmegoldása ?

Egyszerű telepítés

A mobilestima értéke egyszerűségében rejlik!

Gyors felmérés és egyeztetés után gyorsan telepítjük a rendszert, ami kiegészíthető, módosítható.

Költséghatékony

Nem adunk többet és mást, mint, amit kér.

A rendszer megvásárlása és fenntartása nem jelent nagy terhet. A beruházás megtérülése jól számítható.

Kényelmes, könnyen kezelhető

Az egyszerű és intuitív felhasználói felület segítségével könnyedén készíthet kimutatásokat és riportokat, valamint beállíthat különböző riasztásokat, amelyek figyelmeztetik Önt az esetleges rendellenességekre.
Technology used by a modern farmer

Biztonságos

Az adatgyűjtő berendezésünk automatikusan olvassa ki, tárolja és továbbítja az adatokat az estima szerverek felé, ahol azok biztonságosan tárolódnak. Az adatokhoz való hozzáférés zárt APN hálózaton keresztül történik, így garantálva az adatok biztonságát és integritását.

Felelősséget válallunk

Ha az Estima rendszert választja, garantáljuk*, hogy időben és a megfelelő adattartalommal készülnek el a jogszabályban megkövetelt mérések és jelentések a hatóság számára.

Előnyök és felhasználási területek

Jogszabályilag kötelező almérősítés

Megoldásunk segítségével, egyösszegű beruházás igénye nélkül is, rövid határidővel tudja biztosítani a kötelezettségek teljesítését, egyben kivédeni az Energiahivatal lehetséges büntetéseit.

Kikre vonatkozik a 1/2020. (I. 16.) MEKH rendelet?

Azokra a vállalkozásokra, amelyek a 122/2015. (V. 26.) Korm. rendelet 7/A. §-a értelmében energetikai szakreferens alkalmazására kötelezettek.

Blog

A Digitális Agrárakadémia Plusz projekt keretében a Cibus Hungaricus Alapítvány két napos műhelymunkát szervezett amin a CUBILOG is részt vett.
A CUBILOG Kft. továbbra is az MSZ ISO/IEC 27001:2014 szabvány követelményeinek és feltételeinek megfelelően működik a szenzoralapú szolgáltatások fejlesztése és
Ha a digitalizációs vagy digitalizációt is tartalmazó pályázatban gondolkodik, akkor tapasztalatainkat felhasználva szívesen veszünk részt akár a tervezésben, akár a

Rólunk mondták

A TELEPFELÜGYELET.HU rendszerét közel 100 istállóban telepítettük, így több mint 400.000 baromfi távfelügyeletét látja el. Méri a környezeti paramétereket (hőmérséklet, fény, pára stb.) és ellenőrzi a helyi eszközök állapotát (elektromosság, ajtónyitás, siló súlyát stb.). A rendszer segítségével központi helyről figyelhetjük a közel 100 km-re található istállókból érkező adatokat és azonnal, akár email vagy sms alapú riasztást kapunk, ha valamilyen paraméter eltér a normálistól.

V. Balázs baromfitelep vezető

2021 végén telepítettük a telepfelügyelet.hu érzékelős rendszerét nagytejű istállónkban. A rendszernek hála már 2022 márciusában láttuk, hogy növekszik a hőstessz veszélye, ezért hamarabb meg tudtuk kezdeni a szükséges beavatkozásokat, aminek köszönhetően a korábbi évekhez képest érzékelhetően csökkent a termelés kiesése a nyáron. Mi is és állataink is felészültebbek voltunk.

G. Tibor termelési vezető

A telepfelügyelet.hu digitális távoli felügyeleti rendszerének köszönhetően szinte jobban látom a termeléssel összefüggő folyamatokat távolról, mint amikor a helyszínen vagyok. Különösen is hasznosnak tartom, hogy az adatok hosszú időre visszakereshetőek és elemezhetők.

F. Zoltán szarvasmarhatelep műszaki vezető

RUGALMAS BÉRLETI KONSTRUKCIÓK!

Szolgáltatásainkat rugalmas bérleti konstrukciók keretében kínáljuk, amelyek minimálisan 30 napra szólnak. A bérleti időszak meghosszabbítható, és a bérleti díj tartalmazza a mobilinternetet biztosító SIM kártyát, a megjelenítő felület használatát és az adatexport lehetőségét is. Ezen felül, 1 óra használati oktatást is biztosítunk.

Ha bármilyen kérdése van a szolgáltatás­ainkkal kapcsolatban, keressen minket!

Almérő rendszer az Ön igényének megfelelően!

MARADJON NAPRAKÉSZ

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a rendszer újdonságairól

Árbekérő

Adja meg email címét, hogy elküldhessük árainkat Önnek.