Edit Content

Product of CUBILOG DIGITAL

Do you need to install a mandatory sub-meter system?

Estima is a solution that fulfills all sub-measurement and reporting obligations, with a predictable monthly fee.

0 +
years
1 >
installed submeter
1 +
sub.meter equipment

Monthly subsription

Complete implementation

Technical preparation

Design, implementation

Support

Tools and application

Autonomous field devices

Data collection and storage

Monitoring and management software

We take responsibility

If you choose Estima, we guarantee* that the legally required measurements and reports for the authority will be completed on time and with the appropriate data content.

Adantages and usage areas

Legally mandatory sub-meter system implementation

With the help of our solution, you can fulfill the obligations in a short period of time, even without the need for a big investment, and at the same time avoid possible penalties from the Energy Agency.

To whom does 1/2020 (I. 16.) MEKH regulation apply?

For those businesses that are they are obliged to employ an energy specialist, based on the 122/2015. (V. 26.) Government Decree 7/A §

Rólunk mondták

A TELEPFELÜGYELET.HU rendszerét közel 100 istállóban telepítettük, így több mint 400.000 baromfi távfelügyeletét látja el. Méri a környezeti paramétereket (hőmérséklet, fény, pára stb.) és ellenőrzi a helyi eszközök állapotát (elektromosság, ajtónyitás, siló súlyát stb.). A rendszer segítségével központi helyről figyelhetjük a közel 100 km-re található istállókból érkező adatokat és azonnal, akár email vagy sms alapú riasztást kapunk, ha valamilyen paraméter eltér a normálistól.

V. Balázs baromfitelep vezető

2021 végén telepítettük a telepfelügyelet.hu érzékelős rendszerét nagytejű istállónkban. A rendszernek hála már 2022 márciusában láttuk, hogy növekszik a hőstessz veszélye, ezért hamarabb meg tudtuk kezdeni a szükséges beavatkozásokat, aminek köszönhetően a korábbi évekhez képest érzékelhetően csökkent a termelés kiesése a nyáron. Mi is és állataink is felészültebbek voltunk.

G. Tibor termelési vezető

A telepfelügyelet.hu digitális távoli felügyeleti rendszerének köszönhetően szinte jobban látom a termeléssel összefüggő folyamatokat távolról, mint amikor a helyszínen vagyok. Különösen is hasznosnak tartom, hogy az adatok hosszú időre visszakereshetőek és elemezhetők.

F. Zoltán szarvasmarhatelep műszaki vezető

If you have any questions about our services, please contact us

Sub-metering system, according to your needs!

MARADJON NAPRAKÉSZ

Iratkozzon fel hírlevelünkre és értesüljön azonnal a rendszer újdonságairól

Price requester

Enter your email address so we can send you our prices.